لیست اختراعات مجتبي كامياب


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 3
تاریخ ثبت: 1400/01/28
خلاصه اختراع:

دستگاه هدايت كننده حركت دوربين هاي اسكن سه بعدي و جسم اسكن شونده ساخت ارتوز و پروتز به صورت مرسوم با استفاده از روش قالبگيري انجام ميشد. با پيشرفت تكنولوژي، ميزان تمايل جهت استفاده از روش هاي نوين نظير روش CAD-CAM روز به روز در حال افزايش است. استفاده از اسكنر توسط شخص و به صورت دستي ممكن است كه به علت تغيير فاصله اسكنر نسبت به بدن شخص اسكن شونده يا عدم توانايي در كنترل دقيق سرعت حركت اسكنر، در نهايت به اسكن دقيق ختم نشود و شخص مجبور به اسكن چند باره بدن گردد. دستگاه هدايت حركت دوربين اسكنر سه بعدي و جسم اسكن شونده با هدف اسكن خودكار بدن با استفاده از اسكنرهاي گوناگون طراحي شده است. اين دستگاه شامل يك بخش هدايت حركت دوربين اسكنر و يك بخش هدايت جسم اسكن شونده (بدن انسان) مي باشد و مجموعه حركات همزمان دوربين در جهات عمودي و حركت دوراني جسم اسكن شونده، منجر به ثبت تصوير بدون خطا و با دقت كافي و سرعت مناسب مي شود. عنصر اختراعي مي تواند جهت تسهيل ثبت تصوير سه بعدي در ساخت ارتوز و پروتز و در مراكز ارتوز و پروتز بكار رود و كمك كند سيستم CAD-CAM جايگزين روش مرسوم قالبگيري گردد.

تاریخ ثبت: 1400/04/06
خلاصه اختراع:

وسيله مورد نظر جزو وسايل كمكي و ارتوزهاي هشدار دهنده اصلاح وضعيت بدن مي باشد كه شامل يك يخش قوزبند و دو بخش سنسور زاويه مي باشد. سنسور اوليه بر روي قوزبند و حد فاصل دو كتف نصب مي شود و سنسور زاويه دوم بر روي مهره هاي پاييني گردن قرار مي گيرد با تغيير زاويه ميان اين دو سنسور سيستم هشدار دهنده فعال شده و فرد را به صورت فعال به وضعيت درست راهنمايي مي كند. تحليل زواياي نشان داده شده توسط سنسورهاي زاويه درون ميكروكنترلر روي قوزبند انجام مي گيرد و بخش هشداردهنده لرزشي بر روي مهره هاي گردن قرار دارد. بخش قوزبند به صورت غير فعال فرد را ترغيب به قرارگيري در وضعيت صحيح مي كند. اين ارتوز براي اصلاح وضعيت قرارگيري سر و قسمت بالايي مهره هاي پشتي مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1400/05/19
تاریخ ثبت: 1400/09/14
خلاصه اختراع:

در افراد مبتلا به اسكوليوز، يك عدم تقارن در ظاهر دو نيمه بدن رخ مي¬دهد كه در صفحات فرونتال، ساژيتال و ترنسورس قابل مشاهده مي¬باشد و حاصل تركيبي از تغييرات وضعيت مهره¬ها و تغيير شكل قفسه سينه و استخوان¬هاي لگن مي¬باشد. اين درحاليست كه در هيچكدام از بريس¬هاي مرسوم، طراحي پد در راستاي اصلاح عدم تقارن سطحي نمي¬باشد و معمولاً عدم تقارن استخواني، آن هم تنها در صفحه فرونتال مدنظر مي¬باشد. هدف اين اختراع، طراحي و ساخت يك بريس جديد با رويكرد درماني متمركز بر بهبود تقارن ظاهري تنه مي¬باشد. بريس جديد شامل تعدادي پد اصلاحي با شكل نامشخص، يك بسكت لگني و دو بار آلومينيومي قدامي و خلفي مي¬باشد. پدهاي اصلاحي بر اساس شكل هامپ و برجستگي هاي نامتقارن تنه تهيه مي شوند. طراحي بريس جديد شامل ايجاد تصوير سه بعدي و آناليز عدم تقارن تنه مي¬باشد كه خود در سه گام ايجاد بهترين صفحه تقارن، ايجاد نقشه عدم تقارن و اصلاح نهايي قالب انجام مي¬شود. در ادامه، ساخت بريس توسط تراش كامپيوتري و شكل¬دهي پدها و جايگذاري آنها روي قالب تنه توسط بارهاي قدامي و خلفي انجام مي¬شود. انتظار مي¬رود پد اصلاحي در اين بريس، كل ناحيه برجسته (نامتقارن) را در بر بگيرد و باعث ¬شود نيرو در واحد سطح بيشتري توزيع شود و در نتيجه فشار اعمالي كل به تنه كاهش يابد، بعلاوه با طراحي پد بصورت دقيق و بر اساس عدم تقارن، از اعمال فشار بر نقطه¬اي كه نياز به اصلاح ندارد و يا برعكس(عدم اعمال فشار به نواحي ضروري) اجتناب مي¬گردد و بدين طريق علاوه بر اصلاح انحنا، بهبود تقارن ظاهري تنه نيز اتفاق مي افتد.

موارد یافت شده: 3